Bøger / skønlitteratur / roman

To små piger : krimi


Beskrivelse


Krimi. I 2015 forsvinder en 11-årig pige på vej hjem fra busstoppestedet. Konrad Simonsen bliver sat til at opklare sagen, og der er stærke indikationer på, at det er samme drabsmand som fra en anden uopklaret sag fra 1982.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2017

af

af

Stine Grabas

d. 6. okt. 2017

I 2015 forsvinder en 11-årig pige på vej hjem fra busstoppestedet. Konrad Simonsen bliver sat til at opklare sagen og der er stærke indikationer på, at det er samme drabsmand som fra en anden uopklaret sag fra 1982. For alle krimielskere.

Konrad Simonsen er egentlig pensioneret, men bliver tilbudt stillingen som leder af Rigspolitichefens Efterforskningsafdeling. Afdelingen skal tage sig af uopklarede sager og deres første opgave bliver at finde en 11-årig pige, som er forsvundet sporløst fra en sjællandsk provinsby, Gudhavn. Sagen får Konrad til at tænke tilbage på hans første uopklarede sag i 1982, et lignende tilfælde, hvor den 13-årige Mona aldrig blev fundet - i selvsamme by. Teamet tager af sted til Gudhavn og de bliver hurtigt klar over, at de to sager hænger sammen. Bogen er 8. del af serien om Konrad Simonsen.

En gedigen krimi med et plot, der kræver den helt store efterforskning. Der er masser af spænding, så det er svært at lægge bogen fra sig. Selv om det er 8. del af serie, så kan nye læsere sagtens være med her.

Hammer ligger midt i feltet af krimiforfattere som Gammelgaard Madsen, Hastrup og Kazinski.


Jyllands-posten

d. 20. nov. 2017

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 20. nov. 2017