Bøger / faglitteratur / opskrifter

Tobias' jul : 24 slags spiselig julepynt (du ikke behøver hænge op) : nemt!


Beskrivelse


24 opskrifter på spiselig julepynt. Fra et kalenderlys i chokolade over den klassiske marcipangris til en julestjerne af sukker på træets top.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. nov. 2017

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 10. nov. 2017

Julebog med 24 slags spiselig julepynt for alle juleglade børn og voksne.

Forfatteren Tobias Hamann er vokset op på en lille juletræsfarm med kalendergaver i sokken, hjemmebag og juleklokker. Med denne bog vil han gerne udbrede sin begejstring for julen og dens traditioner samt gøre ventetiden mere udholdelig. Bogen indeholder 24 slags spiselig julepynt som kalenderlys i chokolade, snemand i varm kakao, marcipangris, sukkerstjerneslikkepind, til-/fra-kort og meget andet. Hver dag er minimum et dobbeltopslag med dato og indledning til dagens julepynt samt et billede af resultatet. Så kommer i bedste kogebogsstil en opskriftsdel med ingredienser og vejledning. Der bruges primært almindelige ingredienser - med få undtagelser. Bagest er et alfabetisk register.

Det er en hyggelig lille julebog med ny inspiration til julekonfekt og andet julet. Enkelte af tingene er lidt "søgte" (som fx custommade pålægschokolade), men bogen skal nok skabe hygge og med sin nytænkning inspirere til egne forsøg med den spiselige julepynt. Bogen kan både bruges af børn (nogle med voksenhjælp) og voksne. Her er også inspiration til institutioner og andre steder, hvor børn er samlet.

Af nyere sammenlignelige bøger er kommet: Sifs magiske julekalenderKalenderbag. THs bog er i et bedre format og indeholder kun spiselige ting. Og så er der udkommet Kalenderbag, der primært er for børnAf nyere sammenlignelige bøger er kommet: Sifs magiske julekalender. THs bog er i et bedre format og indeholder kun spiselige ting. Og så er der udkommet , der primært er for børn.