Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Tør du, Mille?


Beskrivelse


Emma går til ridning. En dag har hun Mille med. Mille har ikke helt lyst til at ride, men læreren Tina får hende overtalt til bare at prøve at sidde i sadlen. Det kræver mod, og Milles ben ryster.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. mar. 2019

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 4. mar. 2019

Emma går til ridning. En dag har hun Mille med. Mille har ikke helt lyst til at ride, men læreren Tina får hende overtalt til bare at prøve at sidde i sadlen. Det kræver mod, og Milles ben ryster. Fra 7 år.

"Tør du, Mille?" udkommer i "Læs løs 4" serien. Historien om Milles første ridetur fortælles i korte sætninger, 3 til 8 per side. Der er en del dialog mellem Tina og Mille. På hver side er der en farvet illustration, der støtter tekstens indhold. Der kan findes opgaver til bogen på www.læsløs.dk.

Venindebøger hitter altid. Her er både veninder og heste. I denne fortælling må Emma skubbe på og opmuntre sin veninde, Mille, så hun overskrider en ny grænse og får tillid til sig selv. Alt fortælles i et roligt fortælletempo, så begynderlæseren nemt kan danne sig egne billeder.

Der findes flere små bøger om veninder og heste for begynderlæseren, fx Sagas nye venSeje, Siri og Seje, SiriDer findes flere små bøger om veninder og heste for begynderlæseren, fx Sagas nye ven og .