Bøger / faglitteratur / kogebøger

Tørrede lækkerier : sådan får du det bedste ud af din dehydrator : alt fra frugtlæder til tørret kød


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2020

af

af

Heidi Mørch

d. 2. jan. 2020

Har du eller tænker du på at investere i en dehydrator får du her vejledning i og opskrifter på at bruge den til at fremtrylle alverdens sunde lækkerier - også speciel interessant for raw food folket.

Denne bog omhandler dehydrering af fødevarer ved hjælp en elektrisk dehydrator også kaldet tørremaskine. Udover grundlæggende viden om dehydrering og dehydratorer indeholder bogen 11 kapitler med opskrifter og vejledninger i at tørre alt fra frugt og grønsager over kød og krydderier til nødder, kiks og fladbrød. Dehydreret kødsovs til trekking ture, yoghurt, bodyscrub og godbidder til kæledyr finder vi også tilberedningsvejledning på. En stor del fødevarer dehydreres ved mindre end 46 grader og kan betegnes som "raw food". Med stikordsregister og farvefotos.

Den absolut mest grundige af sin art på det danske marked. Layoutet er indbydende, fremgangsmåder og metoder tydeligt beskrevet og illustrationerne velvalgte og appetitlige.

Tørt og godtDet nordiske spisekammer har også fokus på tørremaskinens velsignelser men især på hvad man kan bruge de tørrede ingredienser til. Afsnit om tørring indgår i en del nyere bøger om traditionelle konserveringsmetoder bl.a. Det nordiske spisekammerTørt og godt har også fokus på tørremaskinens velsignelser men især på hvad man kan bruge de tørrede ingredienser til. Afsnit om tørring indgår i en del nyere bøger om traditionelle konserveringsmetoder bl.a. .