Bøger / faglitteratur til børn

Tog


Beskrivelse


Let fagbog om tog i serien "Fagfilur". Læs om forskellige tog fra damptog til metro, samt hvad en lokofører laver. Til børn fra 7 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. okt. 2023

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 27. okt. 2023

Let fagbog om tog i serien "Fagfilur". Læs om forskellige tog fra damptog til metro, samt hvad en lokofører laver. Til børn fra 7 år.

Bogen indledes med et billede og en beskrivelse af et tog med vogn, lokomotiv og skinner. Der kan læses om hvad der er inde i toget, hvad lokoføreren laver og hvilke forskellige tog vi har i Danmark. Der er historisk fortælling om de første tog, der kørte på damp og derpå beskrivelser af godstog, S-tog, letbane, metro samt et højhastighedstog i Japan. Bogen har indholdsfortegnelse, stikordsregister og links med søgninger på YouTube. Den har let 13 og hvert opslag har en helsidet foto på højre side og tekst på venstre side. Bogen er 18x16,5 cm. og har hårdt omslag. Der er gratis opgaver på forlagets hjemmeside. Forfatteren har lavet flere bøger i serien fx FlyBil og BilBogen indledes med et billede og en beskrivelse af et tog med vogn, lokomotiv og skinner. Der kan læses om hvad der er inde i toget, hvad lokoføreren laver og hvilke forskellige tog vi har i Danmark. Der er historisk fortælling om de første tog, der kørte på damp og derpå beskrivelser af godstog, S-tog, letbane, metro samt et højhastighedstog i Japan. Bogen har indholdsfortegnelse, stikordsregister og links med søgninger på YouTube. Den har let 13 og hvert opslag har en helsidet foto på højre side og tekst på venstre side. Bogen er 18x16,5 cm. og har hårdt omslag. Der er gratis opgaver på forlagets hjemmeside. Forfatteren har lavet flere bøger i serien fx Fly og .

En fin fagbog til den første læsning af faglige tekster på egen hånd. Den ligner de øvrige i serien og har samme høje kvalitet. Der er en god og naturlig sammenhæng mellem den letlæselige tekst og de flotte fotos.

Der kan læses mere i TogTogTog fra serien "Min første bog", fra serien "Små fakta" og fra serien "Fakta 1. Teknik og videnskab"Der kan læses mere i fra serien "Min første bog", fra serien "Små fakta" og fra serien "Fakta 1. Teknik og videnskab"Der kan læses mere i fra serien "Min første bog", fra serien "Små fakta" og fra serien "Fakta 1. Teknik og videnskab".