Bøger / faglitteratur / udstillingskataloger

Tomorrow is the question (flere sprog)


Beskrivelse


Udgivet i forbindelse med udstilling.

Værker fra 15 internationale samtidskunstnere, som har fokus på nutidens store udfordringer i en form, der skaber eftertænksomhed om verdens tilstand, opfordrer til dialog og nytænkning og til kollektiv aktion.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. apr. 2019

af

af

Jacob Holm Krogsøe

d. 5. apr. 2019

Tankevækkende udstillingskatalog, med spændende tekster og flot billedmateriale, til udstillingen "Tomorrow is the Question" på ARoS. Til dem med interesse i moderne kunst og den måde kunsten spejler nutiden og griber ind i fremtiden på.

Vores verden ændrer sig. Miljøet er under pres. Vi skal gøre noget, før det er for sent. Det er denne dagsorden udstillingen "Tomorrow is the Question" skriver sig ind i. Udstillingskataloget indledes med en tekst, "Mental Revolution", af Erlend Høyersten, direktør på ARoS. Derefter følger en tekst, hvor Luise Faurschou beskriver udstillingen, som derefter præsenteres visuelt. Derefter følger en række akademiske tekster, der kredser om vores nutid, den måde klimaet er presset på og hvordan kunsten kan forholde sig til det, før kataloget afsluttes med en tekst af Tor Nørretranders, der bærer titlen "Er i morgen spørgsmålet?" Alle tekster er oversat til engelsk og disse præsenteres synkront med de danske.

Fremragende udgivelse, fyldt med indsigt og spændende perspektiveringer, der er med til at understrege aktualiteten i udstillingen og samtidig understreges det, mere generelt, hvad det er kunst kan gøre ved os mennesker. Trykt på kraftigt papir med lækre gengivelser af kunstværkerne.

I det fine udstillingskatalog Cool, calm and collectedMærk verden kan man få et godt indblik i samtidskunst og en udgivelse som Mærk verden af Tor Nørretranders er med til sætte fokus på vores samtidI det fine udstillingskatalog Cool, calm and collected kan man få et godt indblik i samtidskunst og en udgivelse som af Tor Nørretranders er med til sætte fokus på vores samtid.Informationer og udgaver