Bøger / faglitteratur / opskrifter

Toptrimmet på 12 uger : byg muskler, smid fedt og få sixpack på rekordtid


Beskrivelse


Guide der viser hvordan man hurtigt kan få en veltrænet krop. Indeholder komplet dag for dag-træningsprogram, detaljerede ugeplaner for alle måltider og slankende FIT-opskrifter og diverse tips og tricks.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. aug. 2014

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 25. aug. 2014

En bog til de de mænd, som virkelig ønsker at ændre deres krop fra at være "en sofakartoffel til en lean mean finess machine". Forsidebilledet af en meget toptrænet og brunet Thomas Skov sammen med Anne Bech skal nok vække opsigt.

Anne Bech kender vi fra flere bøger om fitness, de fleste henvendt til kvinder, og her er så en bog til mændende. Hun lover at man kan komme i sit livs form og forvandle sin krop til en velsmurt træningsmaskine i løbet af bare 12 uger. Men samtidig siger hun også, at det er hårdt arbejde, planen skal følges punkt for punkt, da det hele er tilrettelagt, så kroppen forbrænder masser af fedt og opbygger musklerne. For at blive toptrimmet er der tre ting, der er i spil: træning, kost og livsstil, og her er eksempler og vejledninger til det hele. Her er en række tips, som giver det ekstra boost: kostilskud, en mild form for udtømning m.m. Træningen består udelukkende af styrketræning, og mange af øvelserne kan kun laves i et styrketræningscenter. Forløbet er blevet afprøvet af 4 kendte mænd, og før- og efterbillederne viser tydeligt, at deres kroppe har forandret sig rigtig meget.

Vi har enkelte bøger om hård fitness for mænd, b.la. The abs diet, 2005 og Storformk, 2009. Samtidig med Anne Bechs bog udkommer Funktionel træning.

Der er ingen tvivl om at man(d) virkelig skal være dedikeret og koncentrere sig 100% om at følge denne guide, hvis man vil de ønskede resultater. Selv om det sikkert er en fordel at have en træner, kan man også følge programmet selv.