Bøger / skønlitteratur / roman

Toscana tur og retur


Beskrivelse


Globetrotteren Sara Raphael og den berømte forfatter Jessica Romin trodser skilsmisse, sårede følelser og hedeture, da de drager på en spontan motorcykeltur til et vinslot i Toscana. Her åbnes sluserne for flirt og gamle familiehemmeligheder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 13. okt. 2016

2 midaldrende veninder drager på en spontan motorcykeltur til et vinslot i Toscana, hvor tiden er kommet til at konfrontere gamle spøgelser. Romantisk chick lit for voksne kvinder.

Globetrotteren og rejsefotografen Sara Raphael er blevet skilt og køber eksmandens motorcykel for en slik. Hun tvinger sin veninde, den kendte forfatter Jessica Romin, til at gøre op med sin ensomhed og hoppe bag på motorcyklen. Det bliver en rejse med masser af komplikationer, flirt og gamle familiehemmeligheder, der kommer for dagens lys. Måske Sara og Jessica bare skal springe ud i livet og åbne deres hjerter?.

Selvom om overgangsalderen har ramt, er der heldigvis masser af livsglæde, lyst og kampgejst i disse midaldrende chicks. Første del af bogen bliver desværre en smule tør og fyldt med tunge emner, som forbliver uforløste bogen igennem. Handlingen tager fart i sidste del af romanen, som virkelig rammer chick lit-litteraturens livsglæde og humor.

"Toscana tur og retur" når ikke op på samme niveau som hendes Sonjas sidste viljeLadies. Højere kvalitet findes i svenske Mara Lees Ladies"Toscana tur og retur" når ikke op på samme niveau som hendes Sonjas sidste vilje. Højere kvalitet findes i svenske Mara Lees .