Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Tour de France


Beskrivelse


Læs alt om verdens største cykelløb, Tour de France. Hvem er stjernerne og hvordan vinder de? For sportsglade 9-12-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. juli 2022

af

af

Saga Laybourn

d. 22. juli 2022

Læs alt om verdens største cykelløb, Tour de France. Hvem er stjernerne og hvordan vinder de? For sportsglade 9-12-årige.

Bogen fortæller om de forskellige opgaver rytterne på holdet har, og hvordan de får point. Hvad farven på trøjerne betyder, og hvordan man vinder dem. Nogle ryttere bliver særligt gode til fx at cykle i bjergene. Flere danske ryttere har klaret sig godt genne tiden. Hvordan er det nu med doping? Hvor og hvordan kan man se løbet? Og kan kvinder også køre Tour de France? Bogen har mange billeder fra tidligere års Tour de France. Der er forklaringer på nye og svære ord i bogen, og elevopgaver kan hentes på forlagets hjemmeside. Bogens lix er 21.

Bogen kommer godt omkring Tour de France og kan især være god at læse, inden man ser Touren i fjernsynet, så man bedre forstår det, som man ser.

Man kan læse mere om Tour de FranceTour de FranceTour de FranceCykling i følgende bøger: , , og CyklingMan kan læse mere om i følgende bøger: , , og CyklingMan kan læse mere om i følgende bøger: , , og CyklingMan kan læse mere om Tour de France i følgende bøger: Tour de France, Tour de France, Tour de France og .