Bøger / faglitteratur til børn

Tour de France


Beskrivelse


Tour de France er en af verdens største sportsbegivenheder. I denne bog kan du læse om cykelløbets historie og hvordan det foregår.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. maj 2019

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 2. maj 2019

Tour de France er verdens største cykelløb, der siden 1903 er blevet afholdt hver sommer. På 3 uger cykler deltagerne mellem 3000 og 4000 km, og det er kun mænd, der kan deltage. For 7-8-årige.

I bogen "Tour de France" kan du læse om cykelløbets historie, hvor man bl.a. får at vide, at det kun var mænd fra Frankrig, der kunne deltage frem til 1907. Bogen fortæller også om den første danske deltager og om Bjarne Riis, som er den eneste dansker, der har vundet løbet indtil videre. Tillige bliver man sat ind i de mange regler, der er i denne sportsbegivenhed. Bogen er en QR-bog, som giver adgang til lyttestøtte for læserens selvstændige læsning.

Rigtig god og detaljeret bog om den verdenskendte sportsbegivenhed. Der er både informationer og anekdoter, som tilsammen giver en god forståelse for, hvad Tour de France er. Bogens illustrationer er flotte og en god støtte til læsningen.

Der findes flere letlæste bøger om Tour de FranceKender du flere slags sport?Fodbold og sport, bl.a.: , Kender du flere slags sport? og FodboldDer findes flere letlæste bøger om Tour de France og sport, bl.a.: Tour de France, og FodboldDer findes flere letlæste bøger om Tour de France og sport, bl.a.: Tour de France, Kender du flere slags sport? og .