Bøger / faglitteratur / øvelser

Træn som en mand : den nemme vej til en stærk krop


Beskrivelse


Træning med fokus på at gøre kroppen stærkere. Med afsnit om restitution, søvn og kost.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. aug. 2015

af

af

Per Månson

d. 20. aug. 2015

En gennemgribende, videnskabeligt baseret vejledning til at komme fra sofaen til topform ved hjælp af livsstilsændring og hård træning. For mænd i alle aldre og forme.

Søndergaard, der har været personlig coach for bl.a. elitesportsfolk og erhvervsledere, blev kendt i den store offentlighed, da han i foråret på DR fik fem ret store jyske håndværkere i gang med træning og kostomlægning. Hans tilgang er, at man først skal finde motivation og restituere sig - blandt andet ved at få et godt søvnmønster og få styr på eventuelle smerter - før man går i gang med den fysiske træning. Af udstyr kræves kun en eller to kettlebell(s) og et kosteskaft. Bogen indeholder også forslag til en kostomlægning, der ikke sender nogen sulten i seng.

Bogen virker meget sober og alle øvelser er grundigt illustreret med yderligere henvisninger til videoklip. En lille anke kan være, at de mange motiverende citater er på engelsk - også når originalen var på latin.

Af nyere bøger, der især henvender sig til mænd er Mænd, motion og myterBliv mere mand på 10 uger og Bliv mere mand på 10 uger Der er pt ikke andre danske bøger om træning med kettlebellsAf nyere bøger, der især henvender sig til mænd er Mænd, motion og myter og Der er pt ikke andre danske bøger om træning med kettlebells.