Bøger / faglitteratur / øvelser

Træn, spis, lev : få den krop du drømmer om


Beskrivelse


Om at opnå en sund og veltrænet krop og vedligeholde den. Med 12 ugers træningsprogram, kostplan og opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. jan. 2017

af

af

Lone Krøgh

d. 6. jan. 2017

Hvordan får man den sunde og veltrænede krop, man drømmer om? Hvordan opretholder man de gode resultater og den sunde hverdag efter en intensiv periode med omlægning af kost og livsstil? Denne bog er til dem, der søger svar på spørgsmål som disse.

Den ene af bogens forfattere er kendt fra showbusiness, den anden er personlig træner og tidligere danser. De fortæller om deres interesse for sund livsstil, og den ene fortæller om sin kamp mod yoyovægt og vejen frem til sin nuværende stærke, sunde og slanke krop. Det handler om motivation, kost, træning og vedholdenhed. En stor del af bogen er sunde opskrifter, og en anden stor del er de såkaldte Pulsing Barre-øvelser. Øvelserne kombinerer pilates, styrketræning og ballet og kan laves hjemme ved en barre eller alternativt en stol, køkkenbord eller vindueskarm.

En udmærket og inspirerende bog. Budskabet og typen af opskrifter er set før, men bogen udmærker sig ved sin personlige vinkel til motivation og den grundholdning, at man ikke skal følge hverken kostplan eller øvelser slavisk. Tværtimod opfordres der til at kombinere og udskifte efter smag, behag og travlhed, bare man konsekvent træffer kloge valg, bruger sin sunde fornuft og husker på "alt med måde".

Der findes lignende bøger af Michelle Kristensen, Anna Bogdanova og ikke mindst Anne Bech. Disse bøger supplerer hinanden udmærket, og Henrik Duers bøger om varigt vægttab kan også nævnes.