Bøger / faglitteratur til børn

Traktor


Beskrivelse


Om traktoren som arbejdsmaskine, om hvordan den bruges i marken, i skoven og i byen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. aug. 2018

af

af

Jesper Holtoug

d. 7. aug. 2018

To spændende bøger om ting omkring os, nemlig cyklen, som alle kender, og den noget mere specielle, kæmpestore maskine, traktoren. Især for jer mellem 6 og 8 år.

To lette fagbøger i serien "Fagfilur". "Cyklen" beskriver, hvordan cyklen så ud i gamle dage og hvordan den er bygget og der fortælles om de mange forskellige slags cykler, der findes, racercyklen, BMXén og mountain biken. I "Traktor" beskrives den store arbejds-maskine og det vises, hvordan traktoren bruges i marken, i skoven og i byen, når sneen skal ryddes væk. I begge bøger tydeliggør fotos og tegninger det, som bliver beskrevet. Bøgerne har de nødvendige elementer, som kendetegner en fagbog.

To usædvanlig klare, enkle og smukke fagbøger som, uden unødvendige effekter, beskriver og forklarer deres emner, så begynderlæseren både bliver klogere og godt underholdt.

Der findes andre gode fagbøger om de to emner, for eksempel TraktorerCyklen og Cyklen. Begge disse er dog noget sværere end de to bøger, som er anmeldt herDer findes andre gode fagbøger om de to emner, for eksempel Traktorer og . Begge disse er dog noget sværere end de to bøger, som er anmeldt her.