Bøger / faglitteratur / erindringer

Trappetrin til himlen


Beskrivelse


Lorna Byrne, irsk healer, taler med engle hver eneste dag. Hun fortæller om hvordan hun efter sin mands død fik sit liv på ret køl igen da hun begyndte at sprede englenes budskaber til verdenen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. nov. 2011

af

af

Camilla Sejerøe

d. 18. nov. 2011

En biografi med engle, kunne man kalde denne bog. Den vil kunne læses af de fleste, der synes, at engle som spirituelt fænomen er interessant.

Lorna Byrne har set og talt med engle hele sit liv. I denne bog fortæller hun om livet med engle, og om, hvad de fortæller hende. Hun fortæller om sit eget liv, med englene som fokus, så at sige. Bogen beskriver engle, men er ikke som sådan en fagbog med forklaringer om forskellige slags engle osv. Udgangspunktet er Lorna og hendes liv med engle. Hun beskriver det at se Jordens Moder, og Djævelens håndlangere, og hun fortæller om at se afdøde, selvom det ikke sker tit for hende. Sproget er fortællende og levende, omend tydeligt oversat.

Tidligere i år har Byrne også udgivet en titel om et lignede emne: Engle i mit hår. I år er også Märtha Louise og Elisabeth Samnøy kommet med Mød din skytsengel, der har samme publikum som nærværende titel. Denne er skrevet knapt så faglitterært og er uden billeder. Engle, drømme, meditationer, der udkom sidste år er meget mindre konkret end denne titel.

En englebog, der uden videre dikkedarer fortæller om livet som engle-seer. For engleinteresserede er det den perfekte julebog.Informationer og udgaver