Bøger / faglitteratur / idebøger

Trinny & Susannahs overlevelsesguide : kunsten at se godt ud året rundt


Beskrivelse


Inspirationsbog for kvinder med tips om skønhed, tøj, husholdning, børn, familie, arbejde og ferie.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Lene Hedengran Jacobsen

2007

Bogen henvender sig til kvinder. Og primært til kvinder, der gerne vil gøre noget ved forskellige sitationer i deres liv, fx tøjstil, ferier, rejser osv., men uden at det tager ekstra tid - og penge.

De to forfattere er bl.a. kendt fra tv-programmet "Red min stil". Bogen er bygget op over årets gang. Hvert kapitel starter med den pågældende måneds kalender, hvorpå der er noteret forskellige gøremål, fx: Få renset vinterfrakker, få skorstenen renset osv. I hvert kapitel er også et tema, det være sig tøj, indretning, rejsetips m.v. Bogen indeholder også forskellige lister, fx nyttige numre, fødselsdage, mål og omregningstabeller med flere. Layoutet er farverigt og sprudlende, og kapitlerne prydes af billeder af forfatterne i de forskellige situationer, der gennemgåes i bogen, og af billeder af hvilken slags tøj, der er smart for de forskellige kvindetyper - og former. Der er tips til stort set alt en kvinde kan komme ud for: shopping, middagsselskaber, alder, børn, ferie, drømme, tøj, sundhed osv. Bogen er oversat fra engelsk, men er tilrettet danske forhold, hvilket bl.a. ses i oversigten over nyttige telefonnumre, henvisninger til forretninger, links til fx shoppingsider på nettet osv.

Forfatterne har tidligere udgivet: Din stil kan ændre dit liv, 2005. Denne overlevelsesguide er i tidens trend i stil med Sådan er reglerne, 2006.

En inspirerende og interessant guide til kunsten at se godt ud - året rundt.