Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Tro, håb og kærlighed


Beskrivelse


Med "Tro, håb og kærlighed" får du 9 strikkeopskrifter på overdele til kvinder - inspireret af de fineste papirskulpturer. Til strikkere med nogen erfaring.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. jan. 2022

af

af

Laura Winding

d. 21. jan. 2022

Med "Tro, håb og kærlighed" får du 9 strikkeopskrifter på overdele til kvinder - inspireret af de fineste papirskulpturer. Til strikkere med nogen erfaring.

Man forstår i forordet, at en personlig hændelse har givet inspiration til hæftets titel og modellernes navne, fx: Fordybelse, Handlekraf og Vilje. Alle opskrifter indeholder oplysninger om str, materialer, pindestr, strikkevejledning, diagrammer samt fotos af blusen, evt close-ups af detaljer, modeltegninger og fotos af de papirskulpturer, som har inspireret Annette Danielsens strikkeopskrifter. Bagest i bogen oversigt over forkortelser og vejledning til strikkeprøver. Der er opskrifter på åbne og lukkede, korte og lange overdele - alle i 5 størrelser (S-XXL). Du får brug for strikkepinde og markører. Opskrifterne vil give en del øvelse i at sætte masker på "ventesnor", strukturstrik, hulmønster, vendestrik, strik med 2 tråde mm.

Bogens modeller er klassiske, fx grå sweater med v-hals, og farverne er meget diskrete - så helhedsindtrykket er en anelse kedeligt. Else Frøsigs fantastiske papirskulpturer i mexicansk alebrijes-stil gør til gengæld bogen værd at kigge i - selvom man ikke strikker.

I Knitting for OliveStrik : klassiske og tidløse strikkeopstrifter er der også smukke og anderledes feminine overdele. Vil man ud af sin komfort-zone anbefales Lærke Baggers: StrikI Knitting for Olive : klassiske og tidløse strikkeopstrifter er der også smukke og anderledes feminine overdele. Vil man ud af sin komfort-zone anbefales Lærke Baggers: .