Bøger / faglitteratur til børn

Tro på dig selv og din stil


Beskrivelse


Youtube-stjernen fortæller om, hvordan hun fandt modet til at skille sig ud fra mængden og være sig selv. Med tips til at eksperimentere med sin egen stil, lægge den perfekte makeup og style garderoben.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. apr. 2016

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 20. apr. 2016

En bog fyldt med skønhedstips, fede outfits og gode råd fra youtuber Astrid Olsen. For alle tøser fra 11-12 år og op, både fans af Astrid Olsen og unge der savner tips til styling og make-up.

Astrid Olsen fortæller i bogen, hvordan hun fandt modet til at skille sig ud fra mængden og til at være sig selv og gøre, hvad hun har lyst til. Bogen giver både et indblik i hvem Astrid er gennem Q&A afsnit og historier og fungerer samtidig som en inspirationsbog til unge, der gerne vil eksperimentere mere med egen stil. Der er rigtig mange tips til at lægge den perfekte makeup og et helt katalog over tips til styling af garderoben og musthaves til klædeskabet. Katrine Memborg, som har skrevet sammen med Astrid, har tidligere været chefredaktør på magasinet "Vi Unge" og har udgivet flere bøger, blandt andet om musikstjerner og modeldrømme.

En fed bog i lækker opsætning med gode billeder, flot grafik og farvevalg. Bogen er rigtig nem at gå til, som et magasin, da der ikke står ret meget på hver side. Samtidig er den i lækkert hardback cover.

I Min verdenEnestående og Enestående af youtuber Kristine Sloth, er der også et indblik i, hvordan det er at være youtuber, tips til tøj og makeup og historien bag youtube-personenI Min verden og af youtuber Kristine Sloth, er der også et indblik i, hvordan det er at være youtuber, tips til tøj og makeup og historien bag youtube-personen.


Berlingske tidende

d. 2. maj 2016

af

af

Anne Sophia Hermansen

d. 2. maj 2016