Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Troels' trucker-far


Beskrivelse


Troels' far er lige kommet hjem fra Spanien, og Troels har fået lov til at køre med ud at læsse varerne af. Undervejs kommer Troels og hans far væk fra hinanden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. okt. 2017

af

af

Karsten Boll

d. 10. okt. 2017

Troels elsker alt med en motor og en masse hestekræfter. Dette er de to første bøger om Truck Troels og hans far, der kører en truck - og hans bedstefar, som også kører på motorcykel. For 8-9 år.

I "Troels' trucker-far" er Troels' far kommet hjem efter en tur til Spanien. Troels har savnet ham og da far tilbyder ham at køre med for at læsse varerne af, siger Troels straks ja. Det forløber dog ikke helt som planlagt. I "Truck Troels og bedstefar" kan hverken Troels' far eller mor se ham spille fodbold. Bedstefar tilbyder at køre ham, men han har en gammel bil, som Troels er flov over at køre i. Men tingene ændrer sig, da Troels' bedstefar bliver nødt til at køre dem til fodbold på sin motorcykel. De to bøger er i serien "Truck Troels" og har en sværhedsgrad på lix 14. Bøgerne har tegninger af Lars Samsøe, som bl.a kendes fra - Jakob og Kalle - den gyldne håndVinnie VampyrUlvedrengen. Bind 1. Forfatteren har bl.a. skrevet Vinnie Vampyr og Ulvedrengen. [Bind] 1I "Troels' trucker-far" er Troels' far kommet hjem efter en tur til Spanien. Troels har savnet ham og da far tilbyder ham at køre med for at læsse varerne af, siger Troels straks ja. Det forløber dog ikke helt som planlagt. I "Truck Troels og bedstefar" kan hverken Troels' far eller mor se ham spille fodbold. Bedstefar tilbyder at køre ham, men han har en gammel bil, som Troels er flov over at køre i. Men tingene ændrer sig, da Troels' bedstefar bliver nødt til at køre dem til fodbold på sin motorcykel. De to bøger er i serien "Truck Troels" og har en sværhedsgrad på lix 14. Bøgerne har tegninger af Lars Samsøe, som bl.a kendes fra - Jakob og Kalle - den gyldne hånd. Forfatteren har bl.a. skrevet og Ulvedrengen. [Bind] 1I "Troels' trucker-far" er Troels' far kommet hjem efter en tur til Spanien. Troels har savnet ham og da far tilbyder ham at køre med for at læsse varerne af, siger Troels straks ja. Det forløber dog ikke helt som planlagt. I "Truck Troels og bedstefar" kan hverken Troels' far eller mor se ham spille fodbold. Bedstefar tilbyder at køre ham, men han har en gammel bil, som Troels er flov over at køre i. Men tingene ændrer sig, da Troels' bedstefar bliver nødt til at køre dem til fodbold på sin motorcykel. De to bøger er i serien "Truck Troels" og har en sværhedsgrad på lix 14. Bøgerne har tegninger af Lars Samsøe, som bl.a kendes fra - Jakob og Kalle - den gyldne hånd. Forfatteren har bl.a. skrevet Vinnie Vampyr og Ulvedrengen. [Bind] 1.

To gode bøger til drenge, der gerne vil læse om trucker, hestekræfter og motorcykler - uden det bliver for svært. Lars Samsøes tegninger passer fint til indholdet.

Villy er vild med VolvoHjælp, vi kørerLeo ønsker sig en onkel og Hjælp, vi kører handler begge om børn og lastbiler. Leo ønsker sig en onkel (Læsehaj-serien) handler om ønsket om at køre på en motorcykelVilly er vild med Volvo og handler begge om børn og lastbiler. Leo ønsker sig en onkel (Læsehaj-serien) handler om ønsket om at køre på en motorcykelVilly er vild med Volvo og Hjælp, vi kører handler begge om børn og lastbiler. (Læsehaj-serien) handler om ønsket om at køre på en motorcykel.