Bøger / skønlitteratur / roman

Trofæ : spændingsroman


Beskrivelse


Den eksklusive konsulent Michael Sander og kriminalkommissær Lene Jensen tvinges af omstændighederne til at arbejde sammen om en sag, hvor vage antydninger og belejlige sammentræf udvikler sig til en veritabel menneskejagt. Hvem jager hvem? Og hvorfor egentlig?

Anmeldelser (10)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. jan. 2013

af

af

Lone Krøgh

d. 18. jan. 2013

Formidabel dansk spændingsroman som jeg næsten ikke kan anbefale nok. Den har det hele og lidt til og er ganske enkelt et must for læsere af genren.

Elisabeth Caspersen er hovedrig arving til et dansk industriimperium. Hun finder en dvd, som er stærkt belastende for hendes netop afdøde usympatiske far, og hyrer den eksklusive konsulent Michael Sander til at undersøge sagen. Politikommisær Lene Jensen bliver kaldt ud til et mystisk selvmord, hvor en krigsveteran tilsyneladende har hængt sig. Sander og Jensen er hver især enspændere, men da deres opgaver har visse fælles berøringspunkter, bliver de af omstændighederne tvunget til at arbejde sammen i en sag, der i den norske vildmark udvikler sig til et mareridt af de værre. Trofæ er en fantastisk effektiv, veloplagt og grum spændingsroman, som holder sin læser i et frydefuldt greb hele vejen igennem. Plottet er raffineret og tager op til flere overraskende vendinger undervejs, sproget flyder ubesværet, og person- og miljøskildringerne er overbevisende.

Dette er Steffen Jacobsens (f. 1956) fjerde spændingsroman, og han bliver bedre og bedre og befinder ubestrideligt sig i den danske superliga sammen med navne som Jens Henrik Jensen, Michael Katz Krefeld og Jussi Adler-Olsen.

En på alle måde meget vellykket dansk spændingsroman af internationalt tilsnit. Den har et fantastisk drive og suger sin læser ind fra først til sidst. Der er garanti for ødelagt nattesøvn, og større ros kan man næsten ikke give en spændingsroman.


litteratursiden.dk

d. 27. maj 2014

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 27. maj 2014

Grum og hæsblæsende politisk thriller, der beskriver en uhellig alliance mellem rigmænd og rodløse ekssoldater. Da den stenrige industrimagnat Flemming Caspersen dør, er hans datter Elizabeth hovedarv...


litteratursiden.dk

d. 25. juni 2013

af

af

Stina Holdt

d. 25. juni 2013

Hold fast for en spændingsroman Pænt goddag Steffen Jacobsen – det bliver så absolut ikke sidste gang vi krydser klinger Bogen er skrevet i et virkelig godt, naturlig og levende sprog, og så er den en...


Politiken

d. 9. mar. 2013

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 9. mar. 2013


Jyllands-posten

d. 6. feb. 2013

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 6. feb. 2013


Berlingske tidende

d. 9. feb. 2013

af

af

Claes Kastholm

d. 9. feb. 2013


Weekendavisen

d. 15. feb. 2013

af

af

Lars Brix Nielsen

d. 15. feb. 2013


Børsen

d. 8. feb. 2013

af

af

Jonas Hindsholm Bentzen

d. 8. feb. 2013