Bøger / faglitteratur til børn

Truck


Beskrivelse


Om mange forskellige trucks, lige fra en almindelig lastbil til vilde monster-trucks.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. feb. 2020

af

af

Karsten Boll

d. 25. feb. 2020

Truck er et engelsk ord for lastbil. En gaffel-truck løfter og flytter tunge ting. Monster-trucks er store biler med kæmpe hjul og stærk motor. For 7-8-årige.

I serien "Fagfilur" fortælles i bogen om store lastbiler og indretningen af deres førerhuse. Dernæst er der en beskrivelse af, hvad en gaffeltruck er og hvordan man bruger den. Endelig sluttes der af med, hvad en monstertruck er, og hvordan den ser ud. Desuden fortælles der om, hvad man bruger monstertrucken til. Hvert opslag har omkring 5 linjer med tekst samt et foto. Teksten har lettal 15. Forrest er der indholdsfortegnelse og bagest et kort stikordsregister samt henvisninger til YouTube-videoer.

En udmærket bog for de første læsere til at forstå begrebet truck i de forskellige former, udtrykket bruges i. Billederne passer fint til teksten.

Forfatteren har tidligere skrevet BilMonster truckLastbilerTruckerbogen. Monster truck, Lastbiler og Truckerbogen er andre bud på bøger om emnetForfatteren har tidligere skrevet Bil. , Lastbiler og Truckerbogen er andre bud på bøger om emnetForfatteren har tidligere skrevet Bil. Monster truck, og Truckerbogen er andre bud på bøger om emnetForfatteren har tidligere skrevet Bil. Monster truck, Lastbiler og er andre bud på bøger om emnet.