Bøger / faglitteratur / biografier

Trump bag facaden : en historie om ambitioner, ego, penge og magt


Beskrivelse


Om Donald Trump (f. 1946) fra hans barndom til han blev præsident i 2017, med faktatjek af hans påstande.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. apr. 2017

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 3. apr. 2017

Historierne og påstandene fra Donald Trump er mange, denne bog tjekker om de holder vand. Til interesserede i amerikansk politik.

En mand som Donald Trump, der siger og påstår mange ting, er svær at regne ud. I denne bog går forfatterne Marc Fisher og Michael Kranish bag om Trumps påstande og ser om de holder vand. Hvor Trump følger sin mavefornemmelse og intuition, går forfatterne fra Washington Post ind og faktatjekker de ting han siger, og kigger tilbage på de ting han har sagt gennem sit liv, frem til han blev præsident. Bogen er oversat af Anders Juel Michelsen.

Med en mand som Trump, hvor sandheden måske ikke er det der spiller den største rolle, er det bedste modsvar det bogen giver; at man faktatjekker og holder værdier som kildekritik højt. Konceptet med at faktatjekke holder, men det giver en noget ujævn læseoplevelse, da der er en del henvisninger og teknikaliteter.

Af andre bøger om samme emne findes Donald TrumpDen store jokerTrump, Den store joker og TrumpAf andre bøger om samme emne findes Donald Trump, og TrumpAf andre bøger om samme emne findes Donald , Den store joker og .


Kristeligt dagblad

d. 29. apr. 2017

af

af

Michael Bach Henriksen

d. 29. apr. 2017