Bøger / faglitteratur

Tryg søvn : søvnplejerskens putteritualer til dit 0-3-årige barn


Beskrivelse


Lær at skabe en tryg og stabil søvn for dit barn fra 0-3 år. For spædbarnsforældre som gerne vil have råd og vejledning til gode søvnrutiner for deres børn.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2022

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 16. sep. 2022

Lær at skabe en tryg og stabil søvn for dit barn fra 0-3 år. For spædbarnsforældre som gerne vil have råd og vejledning til gode søvnrutiner for deres børn.

Sine Ditlev Bihlet fra søvnplejersken.dk giver, med udgangspunkt i eksempler, råd til hvordan du som forældre eller nærmeste pårørende, kan skabe gode søvnrutiner for dit barn. Hun mener, at jo mere trygt dit barn føler sig, jo nemmere er det at få skabt en god rutine og dermed, forhåbentlig, en bedre søvn til både barn og forældre. Bogen er opbygget således at du også kan bruge den som et opslagsværk. I kapitel 5 "Putteritualer, der passer til dit barns alder", kan du slå op efter barnets alder og i kapitel 9 "Når du ønsker en forandring" slår du op i bogen med udgangspunkt i den udfordring, du står over for her og nu. Hvert kapitel afsluttes med en faktaboks med opsummering af de vigtigste punkter fra kapitlet. Forfatteren har tidligere udgivet Putteritualet i 2021.

En meget konkret og anvendelig bog, som både støtter forældrene i at der kan være mange udfordringer med børns søvn og som kommer med mange konkrete bud på, hvordan disse udfordringer kan løses. Rigtig fint med faktabokse da det kan være svært at overskue en hel bog, hvis man er i søvnunderskud.

Helens bog om børn & søvnDit barns søvn og Dit barns søvn handler også om at få spædbørn til at sove bedreHelens bog om børn & søvn og handler også om at få spædbørn til at sove bedre.