Bøger / faglitteratur / vejledninger

Tryk og glad


Beskrivelse


Vejledning til forældre i lindring af smerter, ubehag og andre problemer ved hjælp af zoneterapi og akupressur.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. sep. 2016

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 13. sep. 2016

En guide til forældre, der ønsker at lindre smerter, ubehag og andre problemer hos baby ved hjælp af zoneterapi og akupressur.

Bogen er inddelt i to hovedafsnit - et "Kom godt i gang"-afsnit, der beskriver hvordan man skal anvende bogen, besvarer spørgsmål i forbindelse med brug af bogen og beskriver, hvor ofte man skal behandle, hvor længe af gangen mv. Herefter følger den del, der beskriver "Punkterne". Hvert punkt har sin egen dobbeltside. På højresiden er et farvefoto af den kropsdel på babyen, man skal trykke - på billedet er markeret en lille prik, som viser præcis, hvor man skal trykke, for at opnå den ønskede effekt. Sidst i bogen er en oversigt over sygdomme og symptomer, hvor man kan se hvilken side i bogen behandlingspunkt for sygdommen kan findes.

En nemt overskuelig guide til arbejdet med akupressur og zoneterapi på spædbørn. Det indledende afsnit er meget informativt og besvarer mange af de spørgsmål, man som forældre kan have, når man tænker på at anvende alternativ behandling til sit barn. Afsnittet omkring de forskellige punkter beskriver nøje, hvor der skal trykkes og beskrivelsen er suppleret af flotte farvefotos.

Politikens bog om babymassage og zoneterapi beskriver også, hvordan man kan anvende zoneterapi på spædbørn.