Bøger / faglitteratur til børn

Tryl selv med mønter, kort og andre ting


Beskrivelse


Tryllebog der med trin-for-trin-vejledninger og fotos viser, hvordan du kan lære spændende tricks, du kan vise for venner og familie.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2017

af

af

Torben Wilhelmsen

d. 13. okt. 2017

Tryllebog der med trin-for-trin-vejledninger og fotos viser, hvordan du kan lære spændende tricks, du kan vise for venner og familie. For de 9-13-årige.

Bogen er opdelt i fire hoveddele: korttricks, mønttricks, tricks med ting fra hverdagen og tankelæsertricks. Hvert trick fylder et opslag, hvor vi først får at vide, hvad vi skal bruge af remedier, hvorefter en trin for trin vejledning viser, hvordan de enkelte tricks skal udføres - alt sammen illustreret med instruktive fotos. Ved hvert trick angives desuden sværhedsgraden, og her og der er indsat gode råd og særlige tips. Bagest en ordliste.

Bogens anvisninger er nemme at gå til, men mange tricks kræver en del øvelse. De fleste tricks i bogen kræver meget lidt udstyr. Forrest i bogen giver forfatteren desuden en del gode tips til den vordende tryllekunstner også om, hvordan man skal optræde over for publikum.

Bogens emner svarer i høj grad til emnerne i Tricks fra min inderlommeKorttricksTankelæser-tricksMønt- og rebtricks, der dog mest henvender sig til voksne. Ellers findes tilsvarende trylletricks mere i mindre bøger som Korttricks, Tankelæser-tricks og Mønt- og rebtricksBogens emner svarer i høj grad til emnerne i Tricks fra min inderlomme, der dog mest henvender sig til voksne. Ellers findes tilsvarende trylletricks mere i mindre bøger som , Tankelæser-tricks og Mønt- og rebtricksBogens emner svarer i høj grad til emnerne i Tricks fra min inderlomme, der dog mest henvender sig til voksne. Ellers findes tilsvarende trylletricks mere i mindre bøger som Korttricks, og Mønt- og rebtricksBogens emner svarer i høj grad til emnerne i Tricks fra min inderlomme, der dog mest henvender sig til voksne. Ellers findes tilsvarende trylletricks mere i mindre bøger som Korttricks, Tankelæser-tricks og .