Bøger / faglitteratur / mønstre

Tunesisk hækling : til dig og din bolig


Beskrivelse


Trin-for-trin-guides, med angivelse af sværhedsgrad, på 30 designs inden for bolig, beklædning og accessories.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. aug. 2015

af

af

Kirstine Hagen Thomasen

d. 5. aug. 2015

Flot bog med mønstre og teknikker til dig, der vil i gang med tunesisk hækling.

Tunesisk hækling er en mindre udbredt håndarbejdsteknik, også kendt som hakning, hvor der hækles med flere masker på en lang hæklenål. Resultatet er mere fast end strik og kan minde om vævet stof. Bogen indeholder opskrifter på en række projekter, de fleste til hjemmet, samt en introduktion til de grundlæggende teknikker. Der findes link til forfatterens hjemmeside, hvor man kan finde videoer af teknikkerne. Projekterne er mærket efter sværhedsgrad.

En flot udgivelse med professionelle billeder, stift bind og lærredsryg. Teknikken oplever en mindre renæssance i disse år, og denne bog vil være god både for nybegyndere og mere garvede. I opskrifterne anvendes Hjertegarn, som er forfatterens eget mærke, men andre kvaliteter kan sikkert også bruges.

I de senere år er der kommet et par hæfter om tunesisk hækling, fx Ska' vi hakke?Tunesisk hæklingHakningDen nye hakkebog og Tunesisk hækling. Desuden findes ældre udgivelser som Hakning og Den nye hakkebog. Alle giver de en fin introduktion til teknikken, men nærværende bog vinder på sin lækre udførelseI de senere år er der kommet et par hæfter om tunesisk hækling, fx Ska' vi hakke? og . Desuden findes ældre udgivelser som Hakning og Den nye hakkebog. Alle giver de en fin introduktion til teknikken, men nærværende bog vinder på sin lækre udførelseI de senere år er der kommet et par hæfter om tunesisk hækling, fx Ska' vi hakke? og Tunesisk hækling. Desuden findes ældre udgivelser som og Den nye hakkebog. Alle giver de en fin introduktion til teknikken, men nærværende bog vinder på sin lækre udførelseI de senere år er der kommet et par hæfter om tunesisk hækling, fx Ska' vi hakke? og Tunesisk hækling. Desuden findes ældre udgivelser som Hakning og . Alle giver de en fin introduktion til teknikken, men nærværende bog vinder på sin lækre udførelse.