Bøger / skønlitteratur / roman

Tvunget til tavshed


Beskrivelse


Krimi. Da liget af en ung kvinde dukker op, står den unge Kate Burkholder med sin første mordsag som politichef. Sagen trækker tråde til en 16 år gammel mordsag, og Kate må trække på sin fortid hos Amish-folket for at fange morderen.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. feb. 2012

af

af

Rikke Bruun

d. 27. feb. 2012

Til de mange læsere af krimier a la Karin Slaughter er der her en ny krimiserie.

Den unge politichef Kate Burkholder er vendt tilbage til sin barndomsby Painters Mill, hvor en gruppe af Amish-folket lever side om side med deres amerikanske naboer. For 16 år siden gennemlevede det lille samfund en tragedie, hvor flere unge kvinder blev myrdet. Kate var dengang en del af Amish-folket, og hendes familie gennemlevede deres egen tragedie. Denne fortid må hun trække på, da en ny bølge af mord på unge kvinder rammer Painters Mill. Kate må navigere med finfølelse i sagen, da fortiden indhenter hende og den hemmelighed, der kan ødelægge alt for hende. Dette er første bind i serien om Kate Burkholder - der er indtil videre kommet yderligere 2 bind på engelsk. Linda Castillo har tidligere skrevet bl. a. romantiske spændingsromaner - ingen af disse er udkommet på dansk.

Jodi Picoult har udgivet spændingsromanerne Simpel sandhed, 2001, og Anklaget, 2002, som begge tager udgangspunkt i Amish-folket. Nærværende bog er i samme genre som Karin Slaughters bøger.

En virkelig god krimi med et velsammenskruet plot, gode personer og en nervepirrende slutning. Jeg læste bogen på én dag, og jeg ser med spænding frem til de næste bøger i serien.


litteratursiden.dk

d. 26. mar. 2012

af

af

Jytte Kjær Schou

d. 26. mar. 2012

Painters Mill, et idyllisk, lille samfund, hvor amishfolket lever i fred og fordragelighed med deres naboer, rystes af en brutal seriemorder. Bogen er den første i serien om den unge politichef Kate B...


litteratursiden.dk

d. 18. okt. 2012

af

af

Michael Krarup

d. 18. okt. 2012

Fra Bogbrokken Jeg lod mig for nogle dage siden friste af et tilbud på e-reolen om en nyudgivet amerikansk krimi på e-bog. Jeg synes ofte at der kan være lidt langt mellem snapsene på e-reolen på især...


Politiken

d. 14. apr. 2012

af

af

Mette Højbjerg

d. 14. apr. 2012