Bøger / skønlitteratur / roman

Twisted


Beskrivelse


Drew Evans og Kate Brooks er blevet kærester. Men på trods af masser af sex og romantik, er en forfærdelig misforståelse grunden til at det vildt forelskede par er tæt på både at miste både sig selv og hinanden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. okt. 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 5. okt. 2016

Finansrådgiverne, den smukke Kate Brooks og den notoriske scorekarl Drew Evans forsøger at få deres stormfulde forhold til at køre. Men masser af hed sex er ikke altid nok. Sex, romantik og underholdning for kvinder i alle aldre.

Kate og Drew er blevet kærester og er flyttet sammen. De lever stadig det vilde karriereræs og natklubliv. Her er masser af sex og romantik, men livet består også af mere alvorlige valg. På grund af en forfærdelig misforståelse er det vildt forelskede par tæt på både at miste sig selv og hinanden. Kate fortsætter fortællingen, hvor Drew slap i første bind Tangled. Hun må rejse væk og søge tilbage til sin barndoms rødder for at se det hele lidt på afstand. Bagerst i bogen er Drew igen tilbage som som fortæller.

Her er masser af seksuelle detaljer og der tales direkte til læseren. Bogen bliver meget "frisk fyr agtig" og lidt ureflekteret, også når Kate har fortællerrollen. Hurtigt læst bog, som også er rigtig god underholdning fyldt med masser af dampende hed sex.

Fans af Elle Kennedys "Off Campus" serie vil også springe om bord i denne serie, men får dog ikke helt så mange handlingsnuancer her.