Bøger / skønlitteratur / roman

Tykkere end vand : kriminalroman


Beskrivelse


Krimi. Kriminalinspektør Conny Sjøberg og resten af hans opklaringsteam på Hammarby politistation får deres sag for, da en række kattedrab sætter Stockholms forstæder på den anden ende, og helt galt bliver det da en 61-årig psykolog findes dræbt i sit badekar.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. feb. 2016

af

af

Christine Christensen

d. 17. feb. 2016

En række kattedrab sætter Stockholms forstæder på den anden ende og helt galt bliver det da en 61-årig psykolog findes dræbt i sit badekar. Svensk krimi til alle læsere af nordiske krimier, med lige meget vægt på relationer og privatliv som på opklaringsarbejdet.

Det er forår i Stockholm i dette 7. bind i serien om Hammarby. Kriminalinspektør Conny Sjøberg og resten af hans opklaringsgruppe på politistationen, er stadig ved at komme sig over det seneste års stalkingsag, der involverede én af deres egne. En række katte findes mishandlede og druknede på uventede steder og teamet står stort set på bar bund da et bestialsk mord fejer dyremishandlingen af bordet. Umiddelbart har de to sager intet med hinanden at gøre, det eneste, der forbinder dem er vand - og død. Da gruppen rammes personligt af vanviddet sætter Sjøberg alle ressourcer ind på at opklare de mange forbrydelser, men er det nok eller vil sagen ende med at koste én af dem livet?.

Spændende krimi om arbejdet og relationerne - både arbejdsmæssigt og privat - i et efterforskningsteam. De mange tråde samles effektivt til sidst og selvom, der er lige lovligt mange sammentræf undervejs er man underholdt til den actionfyldte slutning. Bogen kan læses selvstændigt, men trækker en del tråde til tidligere bind.

Svenske forfattere som Mari Jungstedt, Camilla Läckberg, Sofie Sarenbrandt, Viveca Sten og Helena Tursten skriver alle i samme stil, hvor privat- og arbejdsliv spiller en lige stor rolle.


litteratursiden.dk

d. 15. mar. 2016

af

af

Lene Jensen

d. 15. mar. 2016

Der er spænding fra første til sidste side i Hammarby-seriens syvende bind. En virkelig velskrevet roman fra en af tidens allerbedste krimidronninger. Det syvende bind om kriminalkommissær Conny Sjöb...