Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Tyvefældens forbandelse


Beskrivelse


Kevin og hans papsøster Kaya må kæmpe imod stærke kræfter i underverdenen fuld af ånder og skjulte farer for at redde storesøster Sophias sjæl.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. maj 2019

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 21. maj 2019

Spændende start på den nye serie "Samlingens vogter" om shamanisme, skjulte verdner og et ubrydeligt venskab mellem Kevin og hans papsøster Kaya. De må kæmpe imod stærke kræfter i underverdenen for at redde storesøster Sophias sjæl. Til drenge og piger fra 10 år.

13-årige Kevin hjælper grandonkel Kaj med at rydde op i kælderen. Kaj fortæller at han er shaman og at samlingen består af kraftgenstande fra hele verden. Hjemme er Henrik og hans datter Kaya flyttet ind hos Kevin, hans mor og storesøster Sophia. Kevin vil gerne være shaman og får en opgave af Kaj. Han løser opgaven ved at hjælpe Kaya med at falde til i den nye familie. Kevin og Kaya besøger Kaj, som sender Kevin til underverdenen. Her får han kragernes velsignelse, så han må færdes i underverdenen. Men inden Kevins uddannelse til shaman kan komme i gang, dør Kaj desværre, og Kevin arver samlingen. En dag forsvinder en ting fra samlingen: skrinet med tyvefælden, og Kevins storesøster, Sophia forandrer sig. Kevin og Kaya må ud på en livsfarlig rejse for at redde Sophia. En rejse, der fører dem dybt ned i en verden fuld af ånder og skjulte farer. Forfatteren kender vi fra mange gode serier fx "Gamerz" og "Doktor Z".

Meget spændende bog, som er virkelig velskrevet i et ungt sprog. Helt klassisk for Kasper Hoff og ligeså god som hans øvrige bøger.

Der kan læses om magi og shamaner i Pigen med snogen. [Bind] 1 og Djinnernes byPigen med snogen. Bind 1Djinnernes byDer kan læses om magi og shamaner i Pigen med snogen. [Bind] 1 og .


litteratursiden.dk

d. 19. juli 2019

af

af

Marion Tirsgaard

d. 19. juli 2019

En grandonkels samling af skrumpehoveder, tyvefælder og tupilakker sætter scenen for første del af medrivende fantasyserie om ånder, shamaner og et stærkt venskab. Der er skjulte verdener, overtro og ...


Kristeligt dagblad

d. 24. aug. 2019

af

af

Damián Arguimbau

d. 24. aug. 2019


Kristeligt dagblad

d. 9. nov. 2019

af

af

Damián Arguimbau

d. 9. nov. 2019


Børn & bøger

Årg. 72, nr. 7 (2019)

af

af

Eiler Jensen (f. 1946)

Årg. 72, nr. 7 (2019)