Bøger / faglitteratur / rejsebeskrivelser

Ud af det blå : en Danmarksrejse


Beskrivelse


Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen har brugt et par år på at overveje sin fremtid, og i bogen her rejser han rundt i landet i en autocamper for at tale med danskerne. For interesserede i politiske biografier.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. jan. 2022

af

af

Kent Skov Andreasen

d. 28. jan. 2022

Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen har brugt et par på at overveje sin fremtid, og i bogen her rejser han rundt i landet i en autocamper for at tale med danskerne. For interesserede i politiske biografier.

LLR tager riget rundt for at tale med danskere og beskriver møderne her. Turen bringer ham fra bopælen i Nyhavn op omkring hjemstavnen Græsted, men ellers mest ud til Danmarks yderpunkter: Lolland, Sydfyn, Als op til Thorsminde og Thyborøn, tværs over Jylland og op mod Skagen. Formålet er at møde mennesker af alle slags i forskellige dele af landet og at lytte og afprøve sine holdninger og idéer.

Hvor Om de fleste og det meste : erindringsglimt var en eminent og skarp gennemgang af de personlige og politiske begivenheder omkring LLR og hans dramatiske afgang, så er bogen her mere løs og småsnakkende. LLR har notorisk folkelig appel, men de "samtaler" han har med mennesker på sin tur riget rundt udmønter sig i løsrevne bemærkninger og udfald uden at rodfæste sig i det projekt, LLR må have. Idéen er god og anslaget godt, men det forløses ikke interessant . Kun i efterskriftet kondenserer LLR sine tanker ind i sit projekt "Det Politiske Mødested", der måske/måske ikke bliver til et politisk parti.

Om andre markante politikerprofiler findes Kong KristianMette Frederiksen : mennesket, magten og faldet og Mette Frederiksen : et politisk portrætOm andre markante politikerprofiler findes Kong Kristian : mennesket, magten og faldet og : et politisk portræt.


Politiken

d. 18. okt. 2021

af

af

Christian Jensen (f. 1972)

d. 18. okt. 2021


Berlingske tidende

d. 20. okt. 2021

af

af

Peter Nedergaard

d. 20. okt. 2021


Jyllands-posten

d. 17. okt. 2021

af

af

Jette Elbæk Maressa

d. 17. okt. 2021