Bøger / faglitteratur / erindringer

Ud af skjul : mit hemmelige liv i CIA, og hvad det lærte mig om, hvad der er værd at kæmpe for


Beskrivelse


Michele Rigby Assad, som er tidligere kvindelig CIA-agent, fortæller fra sit liv om leder af hemmelige operationer i Mellemøsten.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. juli 2018

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 2. juli 2018

Michele Rigby Assad, som er tidligere kvindelig CIA-agent, fortæller fascinerende fra sit liv om leder af hemmelige operationer i Mellemøsten. Guf for dig som søger autentiske beretninger fra en spion-verden de færreste kender.

"Jeg havde aldrig drømt om at blive spion. Jeg havde altid forestillet mig en langt mere fredelig fremtid: et dejligt hus i forstæderne, en god karriere, et par børn og et hvidmalet stakit." Sådan starter Michele sin selvbiografiske dokumentariske beretning om tiden i CIA. Hun har på forhånd fået tilladelse af CIA til at stå frem med historien om sit liv som spion. Et liv, hvor hun som agent skal få andre til at røbe hemmeligheder samtidig med hun holder godt fast i sine. Hvor hun skulle elske sit land og være parat til at tage på farlige missioner fx i det politisk og militært højspændte Mellemøsten. Og det alt sammen mens hun lever et dobbeltliv. Bogen har overskrifter som "Spionen i vor midte", "Bevar roen - og medbring et kompas som virker", Ansigt til ansigt med fjenden" og "Sidste kraftanstrengelser". Michele Rigby Assad har en kandidatgrad i arabiske studier, bor i USA, og hun arbejder i dag som international sikkerhedsrådgiver.

Så spændende som en god krimi, hvor du som læser får indsigt i både vellykkede aktioner og mislykkede missioner, og ikke mindst interessant på grund af de tanker som Michele gør sig om livet som spion.

En dansk agent fortæller i Agent Storm.


Kristeligt dagblad

d. 21. aug. 2018

af

af

Maria Sjøqvist

d. 21. aug. 2018Informationer og udgaver