Bøger / faglitteratur

Udefra


Beskrivelse


Om en ny type netværks­organisationer og -­medarbejdere, som rækker udad frem for at bureaukratisere indad, og får hjælp fra alle, også dem uden for det nære netværk og uden for organisationen.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. maj 2014

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 2. maj 2014

Denne bog henvender sig til alle, der interesserer sig for de muligheder crowd netværk giver for at få løst forskellige opgaver, og hvordan de kan hjælpe os til at skabe et nyt og spændende (arbejds)liv i netværk.

Jacob Bøtter er iværksætter og foredragsholder (bl.a). Han er især optaget af de muligheder, internettet giver for at udvikle vores arbejdsliv og denne gang især af at sælge (eller give!) og købe mindre tjensteydelser via forskellige grupper på nettet. Wikipedia kender vi alle, men Bøtter kommer med en række fremragende eksempler på, hvordan vi kan få løst alt fra genfinding af en glemt jakke til at få hjælp med oversættelser, ideer til oplæg, verifikation af nyopdagede himmellegemer og meget andet. Bøtter beskriver en ny verden befolket af freelancere, som hver især udnytter og tjener penge ved at stille deres særlige specialer til rådighed for andre. Bøtter skriver hurtigt og hæsblæsende, og det er ikke en bog, der dvæler ved teorier. Det er eksempler, opremset i hurtigt tempo, men overbevisende serveret, og vil man ikke andet, kan man bruge bogen som appetitvækker og nøgle til at eksperimentere med nye muligheder for at få hjælp af andre. Bøtter har således selv fået 531 råd fra 39 forskellige personer under arbejdet med bogen.

Bogen må forventes at få samme efterspørgsel som de andre titler i High performance serien fx Tanggaard: Opfindsomhed.

Et velskrevet og tempofyldt propagandaskrift for det nye kreative netværksarbejdsmarked.


Danske kommuner

Årg. 45, nr. 19 (2014)

af

af

Anni Kær Pedersen

Årg. 45, nr. 19 (2014)