Bøger / skønlitteratur / roman

Uden forbehold


Beskrivelse


22-årige Abigail er blevet forladt af sin mand og kæmper for at klare dagen og vejen sammen med sin 5-årige søn. Simon Thorne giver hende et tilbud, hun ikke kan afslå. Hun skal bare føje ham i alt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. okt. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 2. okt. 2017

Simon Thorne hyrer Abigail til at føje ham både seksuelt og i alle andre aspekter af livet. Men følelser komplicerer alting. Dominans, S/M og romantik for de mange kvindelige fans af erotiske bøger.

22-årige Abigail er blevet forladt af sin mand og kæmper for at klare dagen og vejen sammen med sin 5-årige søn. En sen aften møder hun Simon Thorne, som giver hende et tilbud hun ikke kan afslå. En aften om ugen skal hun komme hjem til ham og iklæde sig en fin kjole. Hun laver mad til den reserverede rigmand og de har dominant sex. Abigail føler sig som en luder, men hun har virkelig brug for pengene og hun nyder deres sex. Simon ved ikke, at Abigail har en søn. Han begynder at planlægge, at hun kan flytte ind hos ham og være hans 24/7. Simon ønsker ikke at involvere sig følelsesmæssigt, men kan man lade være med det?.

Selvom bogens præmis med en rig mand, der køber seksuel underkastelse af en fattig kvinde, virker noget moralsk underløben føler man sig alligevel godt underholdt i bedste "Pretty Woman" stil.

Læsere af Meredith Wilds serie "The hacker", som starter med UdvalgtThe submissive og The submissive af Tara Sue Me vil også elske denne bogLæsere af Meredith Wilds serie "The hacker", som starter med Udvalgt og af Tara Sue Me vil også elske denne bog.