Bøger / faglitteratur / kogebøger

Uden smør og fløde


Beskrivelse


En traditionelt opdelt kogebog, hvor der blot tages hensyn til en sund sammensætning af gode råvarer uden at gå på kompromis med velsmagen og kvaliteten.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. jan. 2016

af

af

Per Månson

d. 27. jan. 2016

Selv om han elsker rigeligt smør, kan også James Price få brug for at skære ned på kalorierne. For ligesindede, der godt vil skrumpes, men også have velsmag imens.

En traditionelt opdelt kogebog, hvor der blot tages hensyn til en sund sammensætning af gode råvarer. Det er bevidst ikke en slankebog, men en rådgivning til en sundere kost uden at gå (ret meget) på kompromis med velsmagen og slet ikke på kvaliteten. Der er mange traditionelle retter hvor de fede ingredienser enten er erstattet af mindre fede, eller hvor proteinfordelingen ændres, så forholdet mellem fx kød og grønt vendes om. Imellem de forskellige opskrifter historier fra barndommens lynslankekure og råd til kure, der virker.

En meget sympatisk bog uden nogen form for løftede pegefingre med gode opskrifter fra hele verden.

Næsten samtidig kommer Jamie Olivers Superfood - sund med hver dag, der minder meget om Prices, men er mere videnskabelig, da Oliver har taget en diætistuddannelse.