Bøger / faglitteratur / opskrifter

Uden tilsat sukker


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. juni 2016

af

af

Line Hoffgaard

d. 17. juni 2016

En lækker lille sag med opskrifter på snacks, kager, morgenmad og bagværk helt uden sukker af nogen art. Kogebogen anbefales sig til alle, der vil skære ned på eller helt fjerne sukker fra kosten og til børnefamilien, der foretrækker søde, sunde snacks.

Kogebog med 65 opskrifter på sunde og søde sager helt uden sukker, herunder heller ikke eksempelvis honning, sirup og sukkererstatningsprodukter. I stedet bruges frisk og tørret frugt som sødemiddel. Bogen er inddelt i grundopskrifter, morgenmad, lækkersult, bagværk og desserter. Der er blandt andet opskrifter på ketchup, syltetøj, mysli, vafler, kager og kiks. Dertil en række indledende kapitler om hvorfor sukker er usundt, hvordan man afkoder varedeklarationer, valg af fødevarer med mindre sukker og om hvordan man kan erstatte eller skære ned på sukker i madlavningen. Det den første bog på dansk af Sue Quinn.

Fin lille kogebog, der udmærker sig ved helt at udelade alle former for sukker. Især afsnittet "lækkersult" har mange lækre opskrifter. Bogen appellerer til især kvinder, som ønsker en kost uden sukker og børnefamilien kan også hente god inspiration.

Kogebøger om sunde, søde sager, Smart sødtSøde sunde sagerSukkerfri børnefest og Søde sunde sager. Disse bøger tillader dog sukker i form af fx honning, sirup og vanillesukker. Em bog med sunde søde sager for børnefamilien er Sukkerfri børnefestKogebøger om sunde, søde sager, Smart sødt og . Disse bøger tillader dog sukker i form af fx honning, sirup og vanillesukker. Em bog med sunde søde sager for børnefamilien er Sukkerfri børnefestKogebøger om sunde, søde sager, Smart sødt og Søde sunde sager. Disse bøger tillader dog sukker i form af fx honning, sirup og vanillesukker. Em bog med sunde søde sager for børnefamilien er .