Bøger / skønlitteratur / roman

Udfordringen : en erotisk fortælling


Beskrivelse


Seks forfattere er blevet hentet til Afrika, hvor de skal bo under samme tag mens de skriver erotiske fortællinger. De seks forfatteres liv flettes sammen på flere planer, både i virkeligheden og gensidigt i hinandens erotiske fortællinger.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. sep. 2013

af

af

Merete Trap

d. 9. sep. 2013

En smuk og sanselig erotisk roman, som udspiller sig i Afrika. Romanen henvender sig primært til læsere af erotisk litteratur.

Seks forfattere er inviteret til Afrika af en ukendt person. Deres opgave er, at de hver skal skrive en erotisk fortælling. Når fortællingen er skrevet, skal de læse den op for hinanden. Som romanen skrider frem, fletter forfatternes forskellige historier sig ind i virkeligheden, og de begynder at optræde i hinandens fortællinger. Romanen skifter imellem disse fortællinger, samt en nutid i Tanzania 2012. Især står forfatterinden Maggie centralt i romanen, og hendes person optræder i flere af hendes medforfatteres fortællinger. Der er både finesse og raffinement over herværende roman, som forener erotisk tiltrækning med den afrikanske stemning af varme og kropslighed. Strukturen, hvor romanens mange lag flettes sammen på flere niveauer, fungerer til fulde, og der venter læserne en erotisk kvalitetsoplevelse. Karen Fastrup har senest udgivet Begravelsen, 2008.

Den erotiske bølge er over os, og der udgives mange erotiske romaner. Herværende roman ligger kvalitetsmæssigt i den høje ende af skalaen, og kan fx sammenlignes med 360° : erotiske noveller, 2013, hvortil Karen Fastrup også har bidraget med en novelle.

Med Udfordringen har Karen Fastrup skrevet en raffineret og sanselig roman, som er erotisk læsning på et kvalitetsmæssigt højt niveau. Der venter læserne en smuk litterær oplevelse.


Berlingske tidende

d. 16. okt. 2013

af

af

Merete Reinholdt

d. 16. okt. 2013


Jyllands-posten

d. 27. nov. 2013

af

af

Erik Svendsen

d. 27. nov. 2013


Information

d. 20. dec. 2013

af

af

Marie Louise Kjølbye

d. 20. dec. 2013