Bøger / skønlitteratur / roman

Udfriet


Beskrivelse


Erica er en selvstændig kvinde, som helst selv vil klare sine problemer. Men hendes kæreste, Blake, forlanger, at hun viser ham tillid og overgiver sig totalt til ham. Erica vil gøre hvad som helst for at beholde sit livs kærlighed.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. dec. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 15. dec. 2017

Erica er dybt forelsket i Blake, men han kræver total underkastelse. Underholdende fortælling om sex og S/M. 3. del i serien "The hacker" for især kvindelige fans af erotiske romaner.

Ericas succesfulde internetside bliver truet på sin eksistens og Erica bliver nødt til at indse, at hun ikke kan klare skærene uden Blakes hjælp. Hun vil ellers helst selv klare problemerne, men Blake forlanger, at hun overgiver sig totalt til ham. Blake er ufatteligt rig og har magtfulde fjender, som han også holder i et jerngreb af kontrol. Nu bliver han nødt til at straffe Erica, så hun også underkaster sig ham. Uanset hvad, så vil Erica gøre hvad som helst for ikke at miste sit livs kærlighed. Erica er endelig kommet sig over sin stedbrors voldelige overfald, men bliver nu truet af både sin egen far og af Blakes mange fjender.

Meredith Wild skriver sexede og erotiske scener, så enhver vil få blussende kinder. S/M- og underkastelseselementerne virker dog stiliserede og overfladiske, ligesom bogens personbeskrivelser desværre heller ikke rigtigt kommer ind under huden. "The hacker" starter med Udvalgt og kvaliteten er desværre er desværre dalende gennem trilogiens bøger.

"The hacker" er ikke en af de bedste erotiske serier affødt af alle kvinders crush på Mr. Grey og E.L. James' serie "Fifty shades". Fx er Maya Banks mange bøger en hel del bedre. Her kan Breathless-trilogien, som starter med Gnist, anbefales.