Bøger / faglitteratur / kostvejledninger

Udrensning på 7 dage : genopbyg kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv


Beskrivelse


For mennesker med mindre alvorlige helbredsproblemer, der søger en teoretisk grundigt forklaret udrensningskur. Bogen indeholder programmer til afgiftning af kroppen, baseret på traditionel indisk medicin - ayurveda - og periodisk faste.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj 2021

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 27. maj 2021

For mennesker med mindre alvorlige helbredsproblemer, der søger en teoretisk grundigt forklaret udrensningskur. Bogen indeholder programmer til afgiftning af kroppen, baseret på traditionel indisk medicin - ayurveda - og periodisk faste.

Forfatteren er amerikansk hjertespecialist og har grundlagt et helsecenter. Han har selv oplevet at blive syg af allergi, depression og irritabel tyktarm, og blev rask efter et intensivt afgiftningsprogram. Det udviklede sig til mange års studier og praksis indenfor ayurveda, hvis principper personliggøres ved kropstyper og dertil hørende udrensningsdiæter. Bogens 1. del beskriver forfatterens vej til denne viden og hans erfaringer. 2. del indeholder kurprogrammer og opskrifter, litteraturliste og stikordsregister.

Det grundigt beskrevne program følges af opskrifter med mange og delvist specielle ingredienser. Bogen er skrevet i en inspirerende og opmuntrende tone, men kan også virke lidt "tør", da den er uden illustrationer og programmet kræver nok en helhjertet indsats for at lykkes.

Af samme forfatter findes Ren krop - sund kropDen medicinske seers guide til udrensningEt pukka livAyurvedaMaden er min medicin. Bogens forord er af Anthony William, der skrev den omfangsrige Den medicinske seers guide til udrensning. Et pukka liv bygger også på ayurvediske principper, ligesom Ayurveda. Flere madopskrifter til de ayurvediske kropstyper kan findes i Maden er min medicinAf samme forfatter findes Ren krop - sund krop. Bogens forord er af Anthony William, der skrev den omfangsrige . Et pukka liv bygger også på ayurvediske principper, ligesom Ayurveda. Flere madopskrifter til de ayurvediske kropstyper kan findes i Maden er min medicinAf samme forfatter findes Ren krop - sund krop. Bogens forord er af Anthony William, der skrev den omfangsrige Den medicinske seers guide til udrensning. bygger også på ayurvediske principper, ligesom Ayurveda. Flere madopskrifter til de ayurvediske kropstyper kan findes i Maden er min medicinAf samme forfatter findes Ren krop - sund krop. Bogens forord er af Anthony William, der skrev den omfangsrige Den medicinske seers guide til udrensning. Et pukka liv bygger også på ayurvediske principper, ligesom . Flere madopskrifter til de ayurvediske kropstyper kan findes i Maden er min medicinAf samme forfatter findes Ren krop - sund krop. Bogens forord er af Anthony William, der skrev den omfangsrige Den medicinske seers guide til udrensning. Et pukka liv bygger også på ayurvediske principper, ligesom Ayurveda. Flere madopskrifter til de ayurvediske kropstyper kan findes i .