Bøger / skønlitteratur / roman

Udspring


Beskrivelse


Det er svært at holde et ægteskab kørende med en 50-årig mand, som sover i et trykluftkammer i garagen for at forbedre sit iltoptag. Maria mangler ikke tilbud fra andre mænd. Men tør hun tage springet?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 13. okt. 2017

Maria er godt gift, men hendes mand Jakob går kun op i sin træning. Skal hun springe ud i de mange fristelser, der lurer på jobbet? Ægteskabelig midtvejskrise for fuld udblæsning. For alle der sætter pris på et humoristisk hverdagsdrama.

Maria knokler på reklamebureauet og forsøger at være en god mor for de 3 store døtre ude i forstadsvillaen. Marias mand, Jakob, er IT-direktør. Han tjener kassen og er gået all in med sin træning til den forestående Iron Man. Men det er eddermame svært at have et ægteskab kørende med en mand, som sover i et trykluftkammer i garagen for at forbedre sit iltoptag. Maria er en smuk kvinde, som ikke mangler tilbud fra andre mænd. Tør hun tage springet? Skal hun bare lade sig nøjes eller vil hun risikere alt for at få det hele?.

Rammende og underholdende beskrivelse af en genkendelig midtvejskrise hos et dansk ægtepar. Mikkel Jønsson kommer fra reklamebranchen, men debuterer her med en fremragende skønlitterær roman. De lettere karikerede hovedpersoner rammer lige på kornet og sproget flyder let og lækkert henover siderne. Det æstetiske, minimalistiske cover passer til det velsmurte indhold.

Der kommer i øjeblikket rigtigt mange danske romaner om ægteskabets trange kår i den svære midtvejskrise. Fx Marianne Gades Den tomme stolSom alle de andreTofu - et stykke af livet, Som alle de andre af Birgitte Rasmussen eller TOFU - et stykke af livet af Dorthe LarsenDer kommer i øjeblikket rigtigt mange danske romaner om ægteskabets trange kår i den svære midtvejskrise. Fx Marianne Gades Den tomme stol, af Birgitte Rasmussen eller TOFU - et stykke af livet af Dorthe LarsenDer kommer i øjeblikket rigtigt mange danske romaner om ægteskabets trange kår i den svære midtvejskrise. Fx Marianne Gades Den tomme stol, Som alle de andre af Birgitte Rasmussen eller TOFU - et stykke af livet af Dorthe Larsen.