Bøger / skønlitteratur / roman

Udvalgt


Beskrivelse


Erica fokuserer fuldt ud på sit nystartede firma. Da hun mangler finansiering, møder hun den stenrige og superlækre hacker, Blake Landon, som er vant til at få, hvad han vil have.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. juni 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 23. juni 2016

Erotisk kærlighedsroman om den selvstændige og fornuftige Erica, der må bøje sig for begærets kraft. Ny, dampende hed serie for kvinder, der læser erotisk litteratur.

Erica har netop afsluttet sin universitetsuddannelse og fokuserer fuldt ud på sit nystartede firma. Da hun mangler finansiering, møder hun den stenrige og superlækre hacker, Blake Landon. Erica afviser Blake flere gange, men må til sidst bøje sig for hans pågående charme og romantiske stormkur. Hun kæmper dog stadig for sin selvstændighed og afviser at lade Blake tage styringen, mens hun forsøger at skabe sit eget liv som voksen. 1. del af serien "The hacker".

Her er intense sexscener og ufattelig rigdom. Selvom klicheerne står i kø, er bogen underholdende og fungerer godt som et typisk eksempel på den fanfictionbølge, der opstod efter "Fifty Shades of Grey". Her er dog tilsat Young Adult-elementer og med den unge hovedperson, bliver handlingen lidt mere realistisk. Der er flere antydninger til S/M og dominans i fortællingen, mens de detaljerede sexscener er vanilje-sex, som kan give enhver kvinde åndenød. Serien om "The hacker" er allerede en bestseller i USA.

"Udvalgt" er ikke på niveau med fx Forbandede kærlighed, men fans af erotiske bøger som fx Maya Banks' "Breathless-trilogi" og "Fifty Shades of Grey" vil også læse denne.