Bøger / faglitteratur

Udvikling af undervisning


Beskrivelse


Om forskningsinformeret udvikling af undervisning. Didaktiske teorier illustreres via praktiske eksempler fra den pædagogiske verden og begrundes via forskningsresultater.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. jan. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 27. jan. 2016

Hilbert Meyer er en af nutidens mest betydningsfulde uddannelsesforskere. I denne udgivelse præsenterer han sine ideer om forskningsinformeret udvikling af undervisning. Bogen henvender sig til undervisere og kommende undervisere.

Gennem fire overordnede kapitler præsenterer og begrunder Hilbert Meyer sine didaktiske teorier, som danner grobund for en forskningsinformeret udvikling af undervisningen. Teorierne illustreres via praktiske eksempler fra den pædagogiske verden og begrundes via forskningsresultater.

Bogen er en guldgrube for aktører i den pædagogiske verden. Ikke kun for lærerstuderende, men også for de mere erfarne undervisere. Et fagligt veldokumenteret pædagogisk indspark for alle, der ønsker at udvikle egen undervisningspraksis. Bogen er skrevet med udgangspunkt i det tyske skolevæsen, men værdierne, teorierne og tankerne kan sagtens overføres til den danske skoleverden.

Vil man læse mere om Hilbert Meyers tanker om undervisning, didaktik og pædagogik, kan hans bøger Hvad er god undervisning?Didaktiske modeller og Didaktiske modeller anbefalesVil man læse mere om Hilbert Meyers tanker om undervisning, didaktik og pædagogik, kan hans bøger Hvad er god undervisning? og anbefales.