Bøger / faglitteratur til børn

Ufoer


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. jan. 2019

af

af

Jesper Holtoug

d. 28. jan. 2019

Ved du hvad en UFO er? Det er ingen, som rigtigt ved, men her kan du læse lidt om de mærkelige, flyvende ting, som måske kommer fra rummet. Eller som måske bare er snyd og fantasi. Især for dig som er nysgerrig og mellem 6 og 8 år.

Bogen er en let fagbog i serien "Min første bog", som tager mange forskellige emner op - her et emne indenfor "Teknik og videnskab". Bogen behandler det spændende og uforklarlige fænomen: UFO'er. I enkel tekst og klare billeder beskrives det, som nogle mener at have set og andre mener er snyd og humbug. Bogen tager ikke stilling til dette. Desuden rummer bogen korte tekster om korncirkler og om muligheden for liv i rummet. Teksten er skrevet med store bogstavtyper, korte sætninger og længere ord er delt i stavelser. Let-tallet er 11.

En enkel og fin fagbog om et emne, som for mange børn i indskolingsalderen er interessant - og som vil kunne sætte gang i mange spændende samtaler mellem børnene og mellem børn og voksne.

Der findes andre gode fagbøger om rummet og om UFO'er, fx Gåden om rumvæsenerZap og UfoAli i en ufo, som godt nok er lidt sværere. Hvis du vil læse sjove, skøre historier om UFOér, så prøv disse: Zap og Ufo og Ali i en ufoDer findes andre gode fagbøger om rummet og om UFO'er, fx Gåden om rumvæsener, som godt nok er lidt sværere. Hvis du vil læse sjove, skøre historier om UFOér, så prøv disse: og Ali i en ufoDer findes andre gode fagbøger om rummet og om UFO'er, fx Gåden om rumvæsener, som godt nok er lidt sværere. Hvis du vil læse sjove, skøre historier om UFOér, så prøv disse: Zap og Ufo og .