Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

Uhyggelige fester


Beskrivelse


Inspirationsbog til halloween, fastelavn eller uhyggelig børnefødselsdag med børn fra fem til ti år, med alt lige fra indbydelser, dekorationer, kostumer, underholdning/lege og mad. Med opskrifter og skabeloner til at sy og klippe efter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. aug. 2014

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 5. aug. 2014

Koge- og idébogen Uhyggelige fester er sidste skud på stammen fra den kreative Sabine Lemire og i samme velkendte kvalitet. God inspiration til fx den perfekte halloween fest for skolebørnene.

Halloween-traditionen har bidt sig mere og mere fast i Danmark og dermed følger også en udbredt efterspørgsel på inspiration til blandt andet pynt og mad. Bogen har et lækkert layout og kommer rundt om alt lige fra indbydelser, dekorationer, kostumer, underholdning/lege og mad. Alt er forholdsvis nemt at gå til og vil kunne skabe rammerne om en rigtig vellykket halloween-fest for skolebørn. Bagerst i bogen findes alle skabelonerne til at sy og klippe efter. Bogen er spækket med flotte fotos. De forskellige uhyggelige retter er opfindsomme og ukomplicerede og meget børnevenlige. Man kan også bruge mange af idéerne til en uhyggelig børnefødselsdag. Egner sig til både piger og drenge. Passende til aldersgruppen 5-10 år.

Sabine Lemire har udgivet mange gode kreative bøger med aktiviteter til børn og deres voksne, blandt andre Fastelavnsbogen, Fødselsdagsbogen, samt 365 ting, du kan lave med dit barn. Der findes også fx Jane Bull Halloweenbogen, 2001 og Birgit Neiser Gys, gru og græskarspøgelser, 2001, men Lemires idéer er nemmere at gå til.

Bør stå på hylderne på alle biblioteker. Vil låne sig selv ud. Kan anvendes hele året, ikke kun til halloween.