Bøger / faglitteratur / billedværker

Ultimative rejsemål : top 500 over de mest fantastiske steder i verden


Beskrivelse


Fotografisk billedværk hvor 500 navngivne destinationer beskrives i korte tekster, der gerne tager udgangspunkt i finurlige fakta eller spændende og unikke karakteristika ved netop dette sted.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2018

af

af

Morten Brynildsen

d. 27. sep. 2018

Tag med Lonely Planet på tur til 500 af verdens mest fantastiske rejsedestinationer! En spændende og inspirerende rundtur i billeder og ord for rejselystne globetrottere og eventyrere in spe.

Coffee table-bog med ikke mindre end 500 navngivne destinationer. Rejsemålene beskrives i korte tekster, der gerne tager udgangspunkt i finurlige fakta eller spændende og unikke karakteristika ved netop dette sted. Mange af rejsemålene er ledsaget af et foto, der formidler den stemning, som er at finde på rejsemålet. Alle rejsemål er ledsaget af en "Se det!"-tekst, der giver tips til, hvornår og hvordan man bedst oplever destinationen i praksis. Et flot metalliske guldtryk i relief pryder bogens indbinding, hvorpå man ser de mest berømte destinationer i silhuet.

En virkelig indbydende bog med en fantastisk flot indbinding. Med 500 rejsemål på 328 sider er der ikke megen plads til beskrivelse af de enkelte destinationer. Det er mere en inspirationsbog, der giver brændstof til udlængslen, end det er en egentlig rejsefører. Der er mange gode timers hygge-bladring i "Ultimative Rejsemål", hvis små finurlige tekster gemmer på mange sjove overraskelser.

The road less travelledDrømmerejser100 steder at huske - før de forsvinder foreslår 1000 alternative, mindre kendte rejsemål. Drømmerejser indeholder helt spektakulære fotos fra hele verden. 100 steder at huske - før de forsvinder præsenterer steder, der vil blive berørt af klimaforandringerneThe road less travelled foreslår 1000 alternative, mindre kendte rejsemål. indeholder helt spektakulære fotos fra hele verden. 100 steder at huske - før de forsvinder præsenterer steder, der vil blive berørt af klimaforandringerneThe road less travelled foreslår 1000 alternative, mindre kendte rejsemål. Drømmerejser indeholder helt spektakulære fotos fra hele verden. præsenterer steder, der vil blive berørt af klimaforandringerne.