Bøger / faglitteratur

Ultraløb for alle : begyndere, rutinerede og elite


Beskrivelse


Ultraløb er løb på mindst 50 kilometer. I denne bog kan alle med ambitioner om at løbe langt få information om og inspiration til, hvordan man kommer i gang med at løbe og råd om, hvordan man bevarer motivationen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. dec. 2022

af

af

Lone Krøgh

d. 23. dec. 2022

Ultraløb er løb på mindst 50 kilometer. I denne bog kan alle med ambitioner om at løbe langt få information om og inspiration til, hvordan man kommer i gang med at løbe og råd om, hvordan man bevarer motivationen.

Vil man løbe langt, kan man her læse om målsætning, grundtræning, tempotræning og ultratræningspas. Der er kapitler for henholdsvis begyndere, rutinerede og eliteløbere. Man kan også læse om mentaltræning, skadeforebyggelse, kost, udstyr, motivation, løbeglæde og løbsstrategier. Kapitlerne er forholdsvis korte og suppleret af personlige erfaringer, mens træningsplanerne er udførlige. De to forfattere er begge erfarne ultraløbere og har skrevet flere bøger om emnet.

Anbefalelsesværdig og inspirerende læsning til dem, der vil løbe langt. Bogen kommer hele vejen rundt om emnet, og det almindelige sprog er sagligt, samtidig med at de to forfatteres passion for træning og løb skinner tydeligt igennem. En fin bog.

Ultraløb er i forvejen beskrevet af de to forfattere. Af Jesper Kenn Olsen i Kunsten at villeJorden rundt i løbUltrakvinderneTræn med glædeLøbebogen og Jorden rundt i løb. Og af Mette Birk Jensen i Ultrakvinderne, hun også har skrevet om motivation i Træn med glæde. En anden nyere bog om løb er Klaus Hechmanns LøbebogenUltraløb er i forvejen beskrevet af de to forfattere. Af Jesper Kenn Olsen i Kunsten at ville og . Og af Mette Birk Jensen i Ultrakvinderne, hun også har skrevet om motivation i Træn med glæde. En anden nyere bog om løb er Klaus Hechmanns LøbebogenUltraløb er i forvejen beskrevet af de to forfattere. Af Jesper Kenn Olsen i Kunsten at ville og Jorden rundt i løb. Og af Mette Birk Jensen i , hun også har skrevet om motivation i Træn med glæde. En anden nyere bog om løb er Klaus Hechmanns LøbebogenUltraløb er i forvejen beskrevet af de to forfattere. Af Jesper Kenn Olsen i Kunsten at ville og Jorden rundt i løb. Og af Mette Birk Jensen i Ultrakvinderne, hun også har skrevet om motivation i . En anden nyere bog om løb er Klaus Hechmanns LøbebogenUltraløb er i forvejen beskrevet af de to forfattere. Af Jesper Kenn Olsen i Kunsten at ville og Jorden rundt i løb. Og af Mette Birk Jensen i Ultrakvinderne, hun også har skrevet om motivation i Træn med glæde. En anden nyere bog om løb er Klaus Hechmanns .