Bøger / skønlitteratur / roman

Ulv blandt ulve


Beskrivelse


Hauge sidder i fængsel - det er han vant til. Men usædvanligt bliver det, da en medfange hænger sig i en isolationscelle. Der er noget loddent ved hængningen, så han tilbyder sig selv som undercoveragent. Dét bliver starten på en farlig tid, hvor alt er på spil - for udenfor fængslet venter kæresten Kristine og hendes lille dreng.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. feb. 2020

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 24. feb. 2020

Klaustrofobisk spænding i et lukket fængsel på den virkelig gode måde! For alle voksne, der kan lide en god krimi.

Hauge sidder i fængsel - det er han vant til. Men usædvanligt bliver det, da en medfange hænger sig i en isolationscelle. Der er noget loddent ved hængningen, så Hauge ser sig nødsaget til at tale med fængselsdirektøren og tilbyder sig selv som undercoveragent. Dels for at opklare forbrydelsen og dels i håbet om at få nedsat sin straf. Dét bliver starten på en farlig tid for Hauge, hvor alt er på spil - for udenfor de tykke mure venter kæresten Kristine og hendes lille dreng.

Spændende, fængende krimi i et letlæst sprog. Schmidt formår at skabe en klaustrofobisk spænding og krydrer endda med en kærlighedshistorie. Anbefalelsesværdig på grund af det miljø handlingen udspiller sig i - det lukkede fængsel er et frisk pust i de ellers mange krimiuniverser, vi ser.

Selvstændig fortsættelse til De efterladteSekten på TågeøenFejltrin. Herudover anbefales Sekten på Tågeøen og Fejltri n, som begge foregår i lukkede fiktive universerSelvstændig fortsættelse til De efterladte. Herudover anbefales og Fejltri n, som begge foregår i lukkede fiktive universerSelvstændig fortsættelse til De efterladte. Herudover anbefales Sekten på Tågeøen og Fejltri n, som begge foregår i lukkede fiktive universer.