Bøger / faglitteratur til børn

Ulve


Beskrivelse


Om ulven som jæger og rovdyr og om hvor de findes i Danmark. Vi følger dem som flokdyr, samt udviklingen fra unge til de forlader flokken.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. nov. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 30. nov. 2018

To lette fagbøger om henholdsvis ulve og ræve. Bøgerne kan selvlæses af børn mellem 7 og 9 år både af interesse eller ved faglige læsekurser i indskolingen.

Bøgerne har lix 9-10 og teksten er sat i korte afsnit af få linjer med en stor typografi, som suppleres med faktabokse og diverse billeder fra dyrets verden. Vi præsenteres for dyrene som jægere og rovdyr, hører om hvor de findes i Danmark og følger dem som flokdyr samt udviklingen fra unge til de forlader flokken. Til bøgerne kan der hentes elevopgaver til brug ved faglige læsekurser.

Det er to meget læsevenlige bøger, som får formidlet megen faglig viden på meget få sider. Billedsiden af begge bøger er virkelig flot med nogle både fascinerende og nuttede billeder, som samtidig også er meget informative og understøtter teksten godt.

Vil man læse mere, kan man læse videre i titler som UlvenRævenRævehvalpen, Ræven eller den noget sværere skønlitterære billedbog Rævehvalpen, som er skrevet på baggrund af virkelige oplevelser med ræveVil man læse mere, kan man læse videre i titler som Ulven, eller den noget sværere skønlitterære billedbog Rævehvalpen, som er skrevet på baggrund af virkelige oplevelser med ræveVil man læse mere, kan man læse videre i titler som Ulven, Ræven eller den noget sværere skønlitterære billedbog , som er skrevet på baggrund af virkelige oplevelser med ræve.