Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ulveridderne - flammen i øjet


Beskrivelse


Fantasy. Storm er ulving og kan derfor forvandle sig fra menneske til ulv. Desværre bliver alle ulvinger jaget af kongens vogtere, som vil dræbe dem. Så Storm er på flugt.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. aug. 2018

af

af

Stine Bille

d. 6. aug. 2018

Storm er en ulving. En ulving kan forvandle sig fra menneske til ulv. Desværre bliver alle ulvinger jaget af kongens vogtere, som vil dræbe dem. Så Storm er på flugt. For de 8-10-årige.

Dette er første bog i serien "Ulveridderne". Drengen Storm har forladt sit hjem, fordi han er en ulving. En ulving er en person som kan forvandle sig til en ulv. Det var for farligt at blive boende hjemme, fordi kongens vogtere vil dræbe alle ulvinger. Han har hørt om et sted langt ude i skoven, hvor alle ulvingerne holder til, og hvor de kan være i sikkerhed. På vej derhen møder han pigen Gry som hjælper ham, og skjuler ham for kongens vogtere. Herefter følger Gry med Storm for at finde hjælp og sikkerhed på Skovborgen, ulveriddernes hemmelige tilholdssted. Da de endelig når derhen, venter endnu en stor opgave for de to børn. Bogen har lix 23.

Det er en rigtig god, velskrevet og spændende start på en ny fantasyserie. Personerne er troværdige og man slipper ikke bogen før den er læst færdig. Illustrationerne er farverige og underbygger stemningen i historien.

Sarin i Kejserens By i serien om Sarin af Benni Bødker er anden bog med en fantasyhistorie.


Weekendavisen

d. 28. sep. 2018

af

af

Emil Blichfeldt

d. 28. sep. 2018