Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ulveridderne - mørkets fæstning


Beskrivelse


Fantasy. Storm og Gry bliver uvenner og går hver sin vej ude i skoven. Gry farer vild og havner i Hviskerens mørke og uhyggelige bolig. Kan Storm finde hende inden det er for sent?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. jan. 2019

af

af

Stine Bille

d. 29. jan. 2019

Storm og Gry bliver uvenner og går hver sin vej ude i skoven. Gry farer vild og havner i Hviskerens mørke og uhyggelige bolig. Kan Storm finde hende inden det er for sent? For de 8-10-årige.

Dette er tredje bog i serien "Ulveridderne". Storm og Gry har længe boet på Skovborgen, som er det sted hvor ulveridderne holder til, og hvor ulvinge skjuler sig for fjenden. En morgen vågner Gry med et gisp, efter et tilbagevendende mareridt, om hvor onde ulvingene er. Gry ved det ikke passer, men frygten vil ikke slippe hende. Da Storm og hende tager ud i skoven for at finde mad, bliver hun bange for Storm efter han har forvandlet sig til en ulv og dræbt en hjort. De bliver uvenner og går hver sin vej. Gry farer vild og bliver ledt ind i Hviskerens mørke klippebolig. Lidt senere går Storm i gang med at leve efter Gry, som han føler han har svigtet. Mon han kan snuse sig frem til hende? Bogen har lix 23.

Denne tredje bog i serien er lige så velskrevet og spændende som de to andre i serien. Personerne er troværdige. Det er en veldrejet fantasyhistorie med flere og flere fantastiske væsner. Illustrationerne underbygger det fantastiske og de forskellige stemninger i bogen.

Det er oplagt at læse de andre bøger i serien, som starter med Ulveridderne - flammen i øjetSarin i Svovldalen. En anden god fantasyhistorie kunne fx "Sarin-bøgerne" af Benni Bødker, som starter med Sarin i SvovldalenDet er oplagt at læse de andre bøger i serien, som starter med Ulveridderne - flammen i øjet. En anden god fantasyhistorie kunne fx "Sarin-bøgerne" af Benni Bødker, som starter med .