Bøger / faglitteratur / bibliografier

Under bjælken : et portræt af Kronprins Frederik


Beskrivelse


Man følger Kronprins Frederik (f. 1968) fra fødslen på Rigshospitalet og frem til det moderne familieliv med Mary på Amalienborg. Bogen er baseret på samtaler med Danmarks kommende konge samt en lang række interviews med hans hustru, bror, forældre og private venner.

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. nov. 2017

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 3. nov. 2017

Når ens fremtid er planlagt, hvordan bruger man så den tid man har på noget meningsfuldt? Biografi om Danmarks kommende konge, Frederik. Til interesserede i kongehuset.

Kronprinsen ved præcis hvad hans fremtid bringer. Han skal være konge en dag. Hvordan er det at leve med den skæbne og hvordan forbereder man sig på at blive konge? I denne bog af Jens Andersen, kommer man tæt på Kronprins Frederik og hans royale, og dagligdags liv. Bogen er baseret på samtaler med Danmarks kommende konge samt en række interviews med hans hustru, bror, forældre og private venner. Bogen følger Kronprinsen fra fødslen på Rigshospitalet og frem til det moderne familieliv med Mary på Amalienborg. Bogen er Illustreret.

Andersens biografi kommer tæt på kronprinsen, der ikke altid er kommer lige godt overens med sin skæbne. Men han har accepteret den, og glæder sig til tjansen. Derfor forsøger han så vidt muligt at fordrive tiden meningsfuldt indtil han bliver kronet. Andersens metode er høflig, og det gør at kronprinsen taler meget frit og ikke stift diplomatisk.

Af andre bøger om Kronprinsen findes: Rundt om FrederikFrederikFrederik - Danmarks kronprinsRejse i livet, Frederik, Frederik - Danmarks kronprins og Rejse i livet. Jens Andersens bog er den hidtil mest fyldestgørende og grundigeAf andre bøger om Kronprinsen findes: Rundt om , , - Danmarks kronprins og Rejse i livet. Jens Andersens bog er den hidtil mest fyldestgørende og grundigeAf andre bøger om Kronprinsen findes: Rundt om Frederik, Frederik, og Rejse i livet. Jens Andersens bog er den hidtil mest fyldestgørende og grundigeAf andre bøger om Kronprinsen findes: Rundt om Frederik, Frederik, Frederik - Danmarks kronprins og . Jens Andersens bog er den hidtil mest fyldestgørende og grundige.


litteratursiden.dk

d. 2. jan. 2018

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 2. jan. 2018

Jens Andersen går under huden på Danmarks kommende konge og har endnu engang skrevet en fremragende og nuanceret biografi. Jens Andersens biografi om Kronprins Frederik giver et nuanceret billede af e...


Kristeligt dagblad

d. 1. nov. 2017

af

af

Lars Hovbakke Sørensen

d. 1. nov. 2017


Jyllands-posten

d. 5. nov. 2017

af

af

Henrik Jensen

d. 5. nov. 2017


Berlingske tidende

d. 1. nov. 2017

af

af

Lone Kühlmann

d. 1. nov. 2017


Politiken

d. 31. okt. 2017

af

af

Lilian Munk Rösing

d. 31. okt. 2017


Weekendavisen

d. 3. nov. 2017

af

af

Leonora Christina Skov

d. 3. nov. 2017